Pages

Tuesday, December 8, 2009

Weyy , Nuff ! Nak gado ke ?









Deii , nak gado sini mari aa . Aisey .
Dah two weeks guaa tak puas hati dengan lu .
Gua tak boleh sabar dah . Sabar gua ade had jugak tau .
Takkan gua nak sabar sampai raye haji tahun depan kot .
Grr . Tak boleh . Tak boleh .




Selalunye , memang dah jadi rutin hidup mati gua setiap hari senin gua akan check check earning nuffnang gua . Tapi last week and this week earning nuffnang lambat updated . Bukan hari senin dah , entah hari ape die updatedd . Yang ney , gua bolee sabar . Yelah . Small matter jee pnye hal . Laen hari pun boleh check . Iye tak ? Tu pun kalau gua hidup lagi laah . Kalau dah kiok macam mane nak check . Erk ? Bagi yang ade account nuffnang , tau laa ape tu earning . Yang tak tau tu , pergi menyorok belakang pintu sanee . Shooh shooh . HAHAH !




Hah . Yang ney the biggest matter . Grr . Grr . Grr . Kadang kadang , gua terpikir jugak yang dok type click click nuffnang gua kat tagboard tu . Click ke tak sebenarnye ? Aiseyy . Dosee weyy menipu . Setakat maen cakap jee , click pun malas kee . Gua bukan apee . Tak puas hati laa jugak bilee jadi macam tu . Gua click nuffnang lu orang , lu orang click nuffnang gua . Kan bagus tu ? Saling tolong menolong plus dapat pahalee lagi kat situ . Setakat menipu , apelaa yang korang dapat enn ?




Apelaa naseb badan kan .
Redha jelah dapat jumpe blogger yang bolee menaikkan
paras kemarahan gua neyy .
Lagipun , yang dapat dose menipu tu die . Bukan gua .
So , jumpee lagi bersamee Bang Bil dalam Lu Pikir Laa Sendiri .
Asemekom ! Erk ? Macam manee Nabil bolee interfrem neyy ?
HUHA HUHA .

4 comments:

Unie_çhîçάήθζ™ said...

hehehe..sabar2..biasa la bile org lain untung mmg dorg saje buat lmbt..hahahaa kononnya..

dee sygg said...

HAHA :D
babe , len kali u taya men click click nan dowunk .
kite men click click berdue jea . HAHA ;DD

auww aw !! heee~~

btw , cool bebehh .
bia lantak p dowunnk sane .
dpt dose .
kah kah kah [gelak amal]

DYLAA said...

Unie_çhîçάήθζ™ ;

tu la kan .
apee laa diorang neyy ~

DYLAA said...

dee sygg ;

ahaha .
set ~

tenks syg ~
haha .
gelak sama diorang .