Pages

Monday, December 6, 2010

5 Perkara Wajib Bila Online


Hari ni dengan penuh kecomelannya, aku nak buat entri pasal aku dan 5 Perkara Wajib Bila Online. Semua orang ada benda wajib yang dia kena buka bila online kan ? Macam tu juga aku. Jom, mari kita terjah.

Biasa laa kan. Kata ada blog. Semua benda mesti berupdated setiap hari. Benda ni memang wajib yang aku buat bila aku online. Selalunya aku akan check followers dan approve comment. Then, kalau aku rajin aku akan godek godek template.

Selalu masa check trafik, then tup tup tengok trafik up gila. Fuh, bangga gila dowh. Kalau trafik tu down gila, fuh sedih siot. Aku kalau boleh nak maintainkan 400+ trafik tu. Tett. Biasa aku check earning hari Selasa je. Sebab masa tu aku dapat tengok ada orang ke tidak jentik nuff busuk aku tu. Pantang betul siapa yang tak jentik nuff aku. Hah, aku emo ni.  ^______________________+

Hihi. Myspace jantung hati aku. Walaupun aku tak seaktif dulu, at least aku still check lastest activities. Siapa yang rasa dia wangi, boleh picit sini untuk add aku. Wah, sempat lagi tu promote.

Kebiasaannya aku akan search tutorial tutorial kat sini. Macam tutorial photoshop cs3 dan tutorial make up. HIHI. Lepas tu, aku akan download video dari youtube . Aku tak suka tengok video kat youtube, sebab loading dia slow. Selalu aku guna real player je. Pantas lagi menjimatkan masa.

Aku guna streamyx, jadi aku bebas mendownload apa sahaja. Apa sahaja yang aku suka. Siapa yang guna broadband, kesian kesian kesian tak boleh gila kuasa macam aku. KAHKAH. Kebiasannya aku akan check lastest songs kat sini your music central . Dan aku terlampau suka download lagu korea. Aww aww.


Kring kringg. Masa dah tamat. Apa apa pun, aku nak tahu jugak apa yang kau selalu buka bila online? Adakah sama macam aku? Atau kau langsung tak buka apa apa? T______________________T Tak kisahlah, kita share sama sama ye awak ((:

1 comments:

ツhʋƨиα ツ said...

oit oit. apa emel mys ? HAHA rajin gilaa nie nak add org :P emm emm yup sama gakk bukak sume nie. tp mys jarangggg. kejap + upload gmba kalu rajin haha.

cuma nuff ade tp tak gune pon :P tak reti hoiii :D bestt tak ? huhu