Pages

Thursday, November 19, 2009

Apehal Makin Kurang ? Series , Gua Pelik .







Pelik pelik . Gua rasa nak redam jee kepala gua dalam sinki . Cit ! Lu orang tak pelik ke ? Gua pelik betul . Gua bukan pelik je , tapi tertanya tanya sekali . Agak bangang jugak kepale otak gua bila pikir pasal neyy . Cipan betul . Boleh sesiapa tolong bedah otak gua tak ? Otak gua kusut betol .


Dari last week , semakin hari semakin kurang followers gua . Bukan gua nak riak followers gua lagi banyak dari lu orang punya . Aicehh ! At least ade laa side effect bila gua check followers gua makin kurang . Lu orang jangan ingat gua suke collect followers pulak . Kalau lu orang dah follow blog gua , kire bersyukur laa gua . Tapi kalau ada orang unfollow blog gua , takkan gua nak bersyukur jugak ? Peh . Tak boleh . Tak boleh .



Tapi ade orang unfollow blog gua ke ? Gua minta ampun laa kalau gua ada buadd salah dengan lu orang . Tak pun , halal kan jela ape yang gua tulis . Yelaa , mane tau ade orang terase kan . Minta ampun banyak banyak adek manis abang manis dan kakak manis . Gua bukan nak minta simpati lu orang follow blog gua , tapi gua taknak ada dosa dengan kaum kerabat bloggie gua ni . Sumpah , gua sayang kaum kerabat bloggie gua . Buktinyee , gua tulis pasal lu orang sekarang . KAHKAH .



Membe gua cakap , mungkin ada orang yang follow gua delete blog . Gua iyekan jelah . Ade betul jugak apa yang membe gua cakap . Tapi yang tak boleh blah nye , setiap hari kurang sorang followers . Ape ? Tak sayang blog ke sampai nak delete blog hari hari ? Aiseyy ! Hina sangat ke blog gua . Sedih gua aww awww :(



Tape lah . Naseb badan enn . Hidup mati blog gua di tangan lu orang . Gua cumee nak cakap , gua tak kesah pun followers gua makin kurang . Yang gua kesah bilee earning nuffnang gua tak bertambah tambah . Peh . Memang menguji iman betul kalau lu orang tak click nuffnang gua . Nanti gua report sama Obama baru lu orang tau .

4 comments:

Rara said...

I online thru phone, ur chatbox tak keluar pulak. Btw, I pakai xml layout, means, modern layout lah :)

Melz said...

hahahaha elek2 :P

alamak nuffnang u tido la yunk :(

DYLAA said...

Rara ;
ouh .
okeyy sis (:

DYLAA said...

Melz :
nuff memang kuat tidoo .