Pages

Wednesday, December 23, 2009

Bila Belajar Tak Pakai Pampers .





Ney lah yang jadik kat adek angkat gua bilee die mule start belajar tak pakai pampers .
Adoyai . Gawat gawat ! Boleh naek gile gua weyy .
Ape tak nye . Macam macam yang jadi .
Takkan lu orang tak boleh agak kot ape yang jadik ? 
Aisey ! Lai lai . Silee bace story gua sampai abes .


Namee budak comel ney Farishaa . Gua panggel die Esha jee .
Mak gua ajar die ney tak payah pakai pampers lagi sebab dah umor dah cecah 3 tahun lebey .  
Takkan dah tue tue bangke nak pakai pampers lagi .
Ye tak . Cube gua suruh lu pakai pampers ,
peh macam mane lah gaye nye eak . KAHKAH .


Semalam enn , mase gua tengah terkangkang syok syok tengok cerite
Mulan kat TV2 adek gua dok terjerit jerit .
Die jerit ' Taek ! Taek ! Farisha berak sepah sepah ! ' .
Aku terus bangun bile si esha tu dah start melalak .
Sekali adek aku , Sheken tunjuk ade seketol taek yang bentuk boolat tengah
bergolek golek kat tepi pintu dapur . Mak aii .
Tak pasal pasal dapat tengok taek free .
Memandangkan gua budak baek , gua pun buadlah ape yang patot .  
Naseb taek tu keras , kalau buatnye die cirit .
Hah ! Sape nak jawab !


Lepas tu enn , semalam jugak dalam pukul 6 lebeh gitu mase bapak gua
baru balek kerje die terkencing pulak depan pintu rumah .  
What the hell !
Nak buang jangan merate rate laah weyy ! Leceh betul . 
 Naseb mak gua ade , so tak payah gua nak bersihkan lagi .
Adeh . Elakkan jelah gua belasah si Esha ney jee kalau die buad hal lagi .
Naseb kecik lagi , kalau tak dah lame kene cium laju laju dengan gua .


Agaknye enn , die penat nak bukak seluar bile nak buang air .
Sebab tu die maen buang je merate rate . Hah , dulu mase pakai pampers .  
Sedaplah hidup boleh teran sesuke hati .
Ney bile dah start belajar tak pakai pampers , baru tau rase .
Haih . Tak tau lah ape yang akan jadik lepas ni .
Elakkan je die terberak atas gua unn . HAHAH !


10 comments:

RAY said...

pergh, nasib baik dah habis makan..hahah

wunny said...

kah3! bntuk bulat tgh brgolek! lwk seh~
*tgh bygkn*

»tyra si pinky« said...

haha. dyla lawakkkk post ney.
tgok taek free ! haha ;D

nabil said...

dik, ni baru adek angkat..belum anak sendiri..hehehe

miss faten said...

wakaka. lawak ah:DD
budak kecik neh memang dahsyaat ah.
leh wat suka suki.
ntah duff pun camtu kot??
agaga :PP

DYLAA said...

RAY

haha .
kalau belum makan ?
ape naseb plak .

DYLAA said...

wunny

haha .
kalau u tengok .
i for suree laa u pun bergolek golek gak .

DYLAA said...

tyra

haha .
naseb baek tyra tk tengok .

DYLAA said...

nabil

haha .
adek sndri dah besar bro .

DYLAA said...

miss faten

haha .
no laa .
kecik kecik dulu ade kot .
hak ~