Pages

Sunday, December 6, 2009

Blurr Treng Treng .








Hello world . Aicehh , macam hotstar laa pulak . Dah lame seyy gua tak updated belog . Comment lu orang kat tagboard pun , gua tak rep lagi . Busy deii . Plus dengan gua diserang demam lagi . Lagi lah , gua tak ade selere nak bermanje manje dengan blog gua neyy . Ngehngeh .




Gua tak ade story nak story molling samee lu orang . Blurrr ngek . Tak apelah . Biaa gua merepek meroyan jee kat sini . Erk . Gua dah start tuisyen rabu lepas . Pukul 5.30 p.m sampai pukul 7.00 p.m . Cess , sial . Gua tak dapat tengok Let's Dance kat TV2 pukul 6.00 p.m . Kat tuisyen , blajaa science . Cess , sial lagi . Chapter pess jee dah buad otak gua kusut . Deii , gua tak nak amek PMR ! Sobs .




Then , malam ade texting dengan membee lamee aku . Die student maktab , bapak rindu gile babi kat diee . Actually , gua tengah confused plusplus ney . Dah lame gua tak confused . Lebih lebih lagi pasal hati . Erkk ? What should i do ? Accept him or just be a friends together ?
Pening laa weyy . Kitorang baru jee kenal . 


So , akhir sekali gua harap cuti cuti lu orang tak bosan gilee tapir . Kalau lu orang bosan pegi tuisyen cepat cepat okey ? Hekkhekk . Baibai . Assalamuaikum . Chow teng teng .

2 comments:

D Y R A said...

i think better kawan.
sebab dyla ckp baru je knal kan? huhu.

itu pndapat iera lah :)

DYLAA said...

DYRA ;

yups .
betol sangat .
kawan je lagi better .