Pages

Sunday, December 6, 2009

Series Paling Siot Penah Gua Bacee .








Nak tau ape yang siot ? Nak tau ape yang gua bacee ? Sila sila check out .
Message ney cintaa hati gua yang bagi , aten gonjeng .
Lepas dapat message ney , gua terus cakap .
What The Fuck ? Bapak siot . So nak tau siot ke tak , sile bace okey ?
Then , comment . Tak comment , gua bilang obama . Ngehngeh .



Sebelum kahwin
'' Bacee dari atas ke bawah ''


Lelaki : Yes , dah lamee sayee tunggu saat ni .
Wanita : Adakah awak akan tinggalkan sayee ?
Lelaki : Tak . Jangan sesekali fikir macam tuu .
Wanita : Adakah awak cintakan sayee ?
Lelaki : Sudah tentu . Sentiasa .
Wanita : Pernah tak awak tipu sayee ?
Lelaki : Tak , kenapee awak tanye macam tuu ?
Wanita : Sudikah awak cium sayee ?
Lelaki : Setiap kali sayee berpeluang.
Wanita : Adakah awak akan pukul sayee ?
Lelaki : Awak gile ke ? Sayee bukan orang macam tuu .
Wanita : Boleh ke sayee percayekan awak ?
Lelaki : Yee .
Wanita : Sayang .


Selepas Kahwin
'' Bacee dari bawah ke atas ''



Kan ? Siot enn part yang selepas kahwin . Kahkah .
Tak sanggup seyy nak kawen kalau selepas dan sebelum kawen totaly different macam tu .
Astaga .
T___________T .
Erk ? Lu orang penah dapat tak message cenggineyy ?


14 comments:

ex-upsr candidates said...

mmg siot pon ..
mcm pnah bace bnda nie !

Amira Syabihah ® said...

Waaa..haha,lawak2

Felly Jakeward said...

Hahahaha.
LMAO!
so siot! :P

- Ma StOrY - said...

hye...
salam perkenalan...

eKyN said...

1st time lak bace uh..besh besh..haha sumpah kelako..

ttbe seram lak nk kawen kalw jd cmtu haha

Clara Emily Cancer said...

kelakar le plak.
penah gak dpt cite cmnie..

DYLAA said...

ex-upsr candidates ;

haha .
maybe u penah dapat msg mcm tu kot ~

DYLAA said...

Amira Syabihah ® ;

heh .
tu la pasal (:

DYLAA said...

Felly Jakeward ;

yups .
so siot !

DYLAA said...

Ma StOrY - ;

hey .
salam perkenalan jugee (:

DYLAA said...

eKyN ;

haha .
sape tak seram weyhh .

DYLAA said...

Clara Emily Cancer ;

hehe (:

Lady Fyza ;) said...

yeah! i already read it ;)

mmg bapak siot msg ni.

wat geram je en? huk2.

DYLAA said...

Lady Fyza ;) ;

haha .
tulah .
siot abes .