Pages

Friday, January 8, 2010

Jangan Sentuh Gua !





Murid murid , hari ney Cikgu Pesawat Kertas nak story siket
pasal kenangan yang agak bangang bertarikhkan pada 07-01-2010 .
Peristiwa ini terjadi kepada tuan punya badan sendiri .
Memang naseb gua tak baik .









Semalam masa waktu rehat dalam pukul 09.50 pagi ,
gua dan bestie gua on the way nak gerak kantin sebab kitorang nak
mencekik dan meratah keropok lekor yang menggiurkan .
Erk ? Ayat gua boleh buat orang stim . HAHA .
Diterbantutkan cerita , sebulum gua sampai di kantin gua berbual kejap
dengan ex - class teacher gua di depan tangga .




Then , tengah syok layan cikgu punye celoteh tetibe gua rasa bahu gua dipegang .
Gua pun pusinglah tepi nak tengok siapelah yang gatal gatal
nak merabe bahu gua ney .
Takkanlah , bestie gua yang pegang kot padahal die tengah berdiri depan gua .
Sekali , gua nampak sorang budak laki tengah pegang bahu gua .
Peh , cuak gua . Die panggel gua " Syidah " .









Hello , gua DYLAA . Bukan syidah . Membe budak lelaki tu semua dah gelakkan mamat tu .
Hah , salah orang punye kes laa ney ! Lepas tu , gua jerit kat mamat tu
" Woi ! Gilee ke hah ! " 

Memang nak kenaa sepak 12 kali darab 13 laa mamat ney .
Lepastu , gua terserempak lagi dengan budak tu . Tau pulak bengang lu .
Hadoi . Walaupun tak bersentuhan kulit , tapi bagi gua ,
gua tetap tak suka disentuh oleh lelaki . Najis wey !




Kesimpulannye , gua nak lepas geram siket kat siniey ,
laen kali jangan lah nak pegang perempuan sesuke hati .
Walaupun , lu kenal orang tu . 
Tak kesahlah rapat macam mane pun , tetap tak boleh .
Macam tu jugak dengan perempuan , jangan gatal gatal nak sentuh lelaki .
Ape hukumye murid murid ?
HARAM cikgu !
Yeaa , pandai . Good dog . Chill out .


12 comments:

Rantong said...

You take care of themselves well.
_______________________
View Profile: Rantong™

jijie said...

btol punya marah ni...huhu

.monster. said...

haha.sabo je la sis.

DYLAA said...

rantong ;

i will .

DYLAA said...

jijie ;

absolutely yes .
hhe , lawa default .
gambaa dalam cite spongebob .

DYLAA said...

moster ;

heh ,
bolee sabar lg .
tp lau jumpe die dpn dpn ,
peh memang nahas budak tu .

Hakim Hakemo's said...

haha.
biase la tuhh.
budak budak sekolah. :)

mka said...

seronok juga baca post ni...hihihihi

aieOreo said...

mamat tu tengah gatal tu..gatal nak berkenalan.he~

DYLAA said...

hakim ;

haha .
budak ek .

DYLAA said...

mka ;

haha .
seronok seronok jugak .
nanti kene baru tahu .

DYLAA said...

aie ;

haha .
mukee memang muke gatal .