Pages

Friday, January 1, 2010

Jom Serang Sekolah .




Pastikan lu serang sekolah dengan memakai baju sekolah bukan dengan memakai boxer ataupun baju tidur okeh . Esok gua dah kena buat pendaftaran kat sekolah . Mesti pakcik gate tu rindu kat gua . Yelah , gua kan kekasih gelap die . Tettt . Hari senin dah start sekolah kan .



Dan gua bukan lagi senior kepade budak budak form 1 sahaja , malah gua adalah senior kepada budak budak form 1 dan form 2 kerana gua adalah form 3 . Gua berkuasee beb ! Haha . Plus dengan jawatan gua plus lagi dengan geng geng gua , gua beri jaminan yang sekolah akan meriah dengan kehadiran kaum kerabat gua . Ayat bajet wey . Tutt , gua perlu stop sekarang jugak sebelum lu orang berpakat nak boikot blog gua .



Dan gua dengan bangganya mengistiharkan ini adalah entri pertama gua pada tahun 2010 . Nyetnyet . Pertama wey pertama . Tepuk laa siket woi ! Buad penat jee gua kenyit kenyit mate kat lu kalau lu tak tepuk tangan . Kepak kepak bumbum .






Sesi sekolah yang bakal tiba nanti gua jamin , mesti penuh dengan pahit yang melebih dan manis yang terkurang . Nak tahu kenapa ? Sebab PMR itu menyakitkan , menyeksakan , merimaskan , mentensionkan dan lain lain lagi seangkat dengannya.


Cekgu akan sibuk menyuruh buad itu ini sepanjang tahun 2010 ney . Oh god ! Lu bayangkanlah depan mata lu , homework bertingkat tingkat sampai lu boleh buat tangga nak panjat bumbung sekolah . Gua akan jadi gilaa ! Jadi , sebelum gua jadi gilaa , gua nak wasiatkan blog ni kat Adam Lambert . Nanti tolong cakapkan kat Adam Lambert tau .


Uniform sekolah gua tak bergosok lagi . Kuku gua panjang macam hantu kubur . Memang cari nahas kalau gua tak potong sebelum naik sekolah nanti . Tak pasal pasal nanti , dapat borang salah laku dari cik pengedar surat cinta . Citt , rosak publisiti gua .

Sepanjang cuti ni , gua dapat rasa gua semakin membesar . Ngeh ngeh . Okey , yang part tu taknak story lebih lebih . Lastly , gua nak cakap yang gua memang tak sabar nak abes sekolah , sambung study dan beranak . HAHA . Yang last tu , tipu je .

>.<





P/s : Buad yang dah abes sekolah tu dan still mengganggur .
Takpe , jangan risau . Nanti gua sedekah kan siket homewerk gua kat lu . Set !


1 comments:

miss faten said...

yo dyla:)
selamat kembali ke sekolah.
anywayy good luck and all the best PMR. actually PMR tu tak seberapa nak dibandingkan dengan SPM. pepun, PMR amat penting untuk menentukan masa depan anda, oh silap, i mean ur stream tyme F4 nnt.

anywayy, have a nice year ahead:DD