Pages

Sunday, January 3, 2010

Rasukan Hantu Korea .


Gua gilaa korea . Gua gilaa band korea . Gua gilaa drama korea .
Gua lahh hantu korea . Berape banyak korea kau nak letak lagi dyla hoi .
Ni story pertama gua tentang korea dalam blog ney .
Gua mane suke menunjuk nunjuk yang gua hantu korea .
Well , u know me .




=.="




Kalau nak tahu , sifu yang menyebabkan ada hantu korea
dalam badan gua ni adalah bestiee gua , afifah . Beliau adalah raja kepada segala hantu korea .
Erk ? Afifah bapak hantu ? HAHA . Gua mula tertarik menarik lu memang da boom
dengan korea ney start dari lepas final exam .
Dari situ , gua jadi kemaruk gila beruk .
Lagu inggeris dan melayu , sumpah dah tak dengar dah .
Lagu korea 24 jam , pagi petang siang malam busuk bacin .
Kan , kemaruk habis gua cakap lu .








SS501 Pictures, Images and Photossuper junior Pictures, Images and Photos












Dan , gua akan hasut adek dan mak gua tengok cerita
korea bila gua dah start tumbuh tanduk .
Hasilnyee , mak gua dah start tengok Boys Over Flowers .
Cayalah mak gua . Cuma bapak gua tak terpengaruh lagi dengan hasutan dari
anaknye a.k.a hantu korea ney . Kuat betul iman bapak gua ney .




Tak tahu kenapa gua boleh jadi kemaruk sangat .
Walhal , gua bukan paham pun ape yang diorang
nyanyi except kalau die ade pluskan dengan bahase inggeris .
Ape yang gua tau , gua suka sangat dengan muzik dia .
Dan , faktor yang lebih utama lagi adalah kerana
mamat mamat korea sangat laah kacak hoi !
Aww aww . Jadi , sape hantu korea macam gua , kite adalah geng okey .
Whot whott .



13 comments:

Viera said...

hai dyla..
minta tolong nie..
hehe..
mcmner kod utk header picture f0r classic template erk?
dh google tp x jumpa.
tenggs jika sudi bantu.
:)

asnieda hariani said...

akk pun giler korea.kat umah cd drama korea dah penoh almari..skang tgh cari cd baru plak.heheh.mamat korea memang la sangat kacak..akak suke..haaaaa

DYLAA said...

g kat photobucket je .
uploded and pastu amek code dei .
then paste at template .

DYLAA said...

haha .
dyla lagi prefer kat music korea .
heh .
diorang memang hensem .
kalau dapat bawak balik kimbum kat malaysia lagi best .

Afizzat said...

jepun pun best gak..ceta hana kimi terbaik...
ceta korea yg terbaek, IRIS. best woo..

hanismalik said...

Hi pesawat kertas....
Apa kata saya ajarkan awk pesawat glider dan remote control pulak? =)

Salam perkenalan dari hitamputehku.blogspot.com

Erm, jiwang jgk ek tgok citer korea?hehe

DYLAA said...

affizat ;

hehe .
so far setakat ney dyla tk penah lg tengok drama jepun .

DYLAA said...

pesawat glider ?
erk .
hehe .
jiwang ?
heh .
lebih kurang laa tu .

hanismalik said...

Glider tu diperbuat drp foam atau kayu lembut...tp video dlm blog sy tu adalah pesawat remote control...glider xperlu remote=)

asnieda hariani said...

kalo dyla bwk balik kim bum kat mesia nie, habes la dyla.tak sempat nak berbual orang len dah kebas.haha..tp memang korea best.lagu², drama², filem², gadis² dan yang penting jejaka² nye.wuuuuuu -____-

DYLAA said...

hanismalik ;

err ,
ape function glider tu ek ?

DYLAA said...

asnieda ;

haha .
dyla sure ,
asnieda dulu yg kebas kimbum .
kan kan kan ?
heh

haha .
korea terbaek !

hanismalik said...

Erm, fungsinya untuk dimainkn di kawasan lapang...best ooo...=)