Pages

Wednesday, February 17, 2010

1 TAHUN 500 FOLLOWERS.




Alhamdulillah . Dah setahun blog aku ni . Erk , aku ? Wah , ada transformasi nampaknya . Aku sudah mula rindu nak gunakan aku semula . Jadi , aku nak ucapkan selamat tinggal kat gua . Untuk pengetahuan kau , aku lupa bila aku buat blog ni . Tarikh birthday blog ni aku ambik sempena entri pertama aku iaitu pada 16-02-2009 .



I DON'T

KNOW

WHY I'M

BORED



Tak tahu nak cakap apa lagi , dari gaya . Aku sudah mula bosan berblogging . Seriesly , bosan . Tak ada langsung usaha nak updated blog ni lagi . Tak tahu kenapa . T_______T Tak tahu . Tak tahu . Tak tahu . Jangan sesekali tanya aku kenapa . Sebab sumpah aku tak tahu kenapa .

2 comments:

ila-ali said...

PMS kot?:)
Kadang2 tetiba emo semacam je..cuba cek dah berapa hb!
Tapi jgn stop blogging...dah ramai dah yang follow u tu...

DYLAA said...

alah ila ,
setakan followers je ramai ,
its nothing for mee