Pages

Saturday, February 20, 2010

MACAM SETAN JE PERANGAI.





Uhh . Kau memang setan .
Suka sangat nak sakitkan hati aku .
Apa dah tak ada orang lain ke kau nak kacau ?
Kau ingat aku ni apa ?
Pokok durian ?
Senang senang je kau nak kacau aku .
Shoh shooh .




Tolonglah . Berhenti ganggu hidup aku .
Hidup aku tak tenteram ada kau .
Pagi petang siang malam duk perhatikan aku .
Apa lah dosa aku kat kau sampai kau sanggup sakitkan aku ?
Aku tak ganggu kau pun . Sikit pun tak .
Tiba tiba kau tak pasal pasal buat hal dalam hidup aku .
Bengang tahu tak aku ?






Masa kecik kecik tak nak pergi sekolah .
Dah besar bodoh semacam je aku tengok .
Ada ke patut asal waktu maghrib je gigit aku .
Kau apehal hah nyamuk .
Gatal tahu tak ?






Dah laa sekarang kes denggi meningkat , apa nak aku mati cepat ke hah .
Memang malang la siapa yang jadi mangsa kau ni .
Hish , dah ramai spiesis kau aku bunuh dengan rakus .
Kang nanti kau pupus baru tahu .
Baru menyesal kau nanti .


Nota busuk : 
Yeye . Dah dapat remote control Astro yang baru . 
Pttff , terasa macam kanak kanak terencat akal pulak . 
Apa taknya , pasal remote control pun nak cerita kat blog . 
Eh sukahati aku la , blog AKU , bukan blog KAU .



3 comments:

maCy said...

nyamuk ke? comey.. huhu

✖Mizz Yasmin✖ said...

Nak bagitau.
Ada award nak bagi ni.
Klik here untuk menerima.
Wah, cam iklan lak!
:))

DYLAA said...

yasmin :

aww.
thanks!