Pages

Friday, February 5, 2010

Myspace Dipecah Masuk !




Cerita ini sudah mulai tersebar di kalangan kaum kerabat gua sahaja . Semuanya berpunca daripada sahabat baik gua , Kila yang secara tidak sengaja telah memberi email dan password account myspace nya kepada kawan sekelas gua , Wani .
Dari situlah , kekecohan terjadi di kalangan kaum kerabat gua .


Suatu ketika :


Actually , Kila nak suruh Wani editkan profile dia . Then Kila bagilah email dan password dia kat Wani melalui comment .
Kebetulan pulak , kat account Wani comment approval tak ada . Jadi secara automatiknya , comment yang mengandungi password dan email tersebut boleh dilihat orang lain .



Bukti :



Kat bawah ni ada beberapa gambar yang gua lekatkan , lu boleh tengok betapa jahanamnya budak tak guna tu . Gua tak tau ah yang sial sangat tu jantan ke betina . Peh , siapa yang tak marah kan bila orang guna account kita untuk buat yang bukan bukan ?! Geram plus marah bdo . Kecik kecik tak nak mampos , dah besar buat dosa je kerjanya .






Yang ni pulak , ada beberapa gambar comment .
Peh , apa lagi . Jom sound budak yang pecah masuk myspace bestiee gua .






: Boyfiee Kila (Ajik) berhabis habisan menyerang si tak guna tu .



Memang sial la siapa yang dah pecah masuk myspace bestiee gua lepastu tukar password dia . Dah tu , si beruang hutan yang tak guna tu boleh tulis yang bukan bukan pulak . Wei , apa punya manusia hah kau ni ! Tak ada kerja apa nak buat . Yang sebok sebok nak susahkan hidup orang buat apa ?! Ptsss , geram dho .




Mungkin salah Kila juga kan sebab cuai . Tapi tak boleh nak salahkan Kila 100% . Sebab kalau kita pengguna internet yang bertanggungjawab , kita tak akan pecah masuk account sosial network orang . Berdosa tahu ? Tambah tambah lagi , kalau yang memang sengaja nak jatuhkan maruah orang yang jadi mangsa tu . Alhamdulillah , so far gua tak kena lagi macam ni . Lu pernah ?



Nota busuk :


Erk , tanye siket .
Ada yang tau tak macam mana nak log in myspace orang lain
tanpa guna email dan password ?
Heh , gua nak tolong Kila ni .
Kalau tahu , YM gua ye ?  
* erk ? Betul ke tak gua ni ?

17 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

law tahu dye yea email myspace dye, snang je nk pcah masok.. law tk taw pasword tape.. hehehe..

ema.razali said...

peh gileee ah . bole pulak jadi cam ni en .

DYLAA said...

ema ;

haha ,
nanti kalau ema dah kena ,
baru ema tahu gila ke tak ,

syue said...

ee, kurang ajarnye si fucker tu. kesian la kt kawan tuu!

usop said...

tukar pasword lain ler, kan boleh minta pasword dengan cara kalau lupa pasword emailkan ada, guna ler email dapatkan pasword tu dan tukar pasword lain

deatH_luVer said...

lar..napenye dgn beraninyer letak emel n password kat comment member tuh klu dah tau comment itu tidak ditapiss...aduiyaii..
kan better send kat mesej jek..

✖Mizz Yasmin✖ said...

Adoi ai.
Sian lak ai.

DYLAA said...

syue ;

haha ,
betol betol ,
dyla memang kesian habes kat kila

DYLAA said...

usop ;

masalahnya dia tukar email sekali .

DYLAA said...

death luvur ;

alah wak ,
dah benda nak jadi ,
nak buat macam mana kan ?

DYLAA said...

yazmin ;

siapa ?
kesian kat i ke kat kila ?
hik

amalina sahaja said...

mmg myspace teruk skrg
tp sy still ada myspace.
(:

full of love,keyna said...

fuh,kejam giler mey

DYLAA said...

amalina ;

hehe ,
sekarang semua layan facebook je kan?
habis myspace semua terabai.

DYLAA said...

keyna ;

hehe ,
tahu takpee

Cik Puan Drunbella said...

dajal gila orang tue.
suka hati kan.
kalau dapat budak tue, maunye disumpit-sumpit.
huuuu.
=___=

DYLAA said...

haha ,
jangan kata sumpit kak ,
kita bogelkan terus dia depan public.