Pages

Tuesday, February 2, 2010

Software Photos Editor Yang Menyesakkan Otak .





Adik adik . Mak ayah tiri sekalian , hari ini mari kita talk talk pasal software photo editor okey . Gua memang terlampau suka bila part part download mendownload ney . Terutamanya lagu lagu dan video video . Nampak ? Dah tahu serba sikit pasal gua kan ? HAKHAK . * pleasee lahh .




Tahu apa tu software photo editor ? Alah awak ni , dia macam photoshop , picnik dan picasa . Tapi picnik lain sikit , dia web online photo editor . Kalau yang macam picasa tu download dulu lepas tu install dalam pc . Terus guna , tak payah nak connect to internet . Actually , gua ada beberapa software photo editor dalam laptop ni yang telah siap di install dan di kerjakan . Yang masalahnya , ada separuh dari software tu gua tak tahu guna . Macam mana nak guna kalau benda tu bilaa tengok je dah tahu sumpah serabut gila ? Boleh tension tahu tak ? 
* ARGHH , TAK MAHU . TAK MAHU .




Kat bawah ni ada beberapa gambar screen capture software tersebut yang gua lekatkan . Yang gua master guna photoscape , picasa dan photo effects sahaja . Yang laen , sumpah tak tahu apa apa . Percayalah cakap gua , benda ni boleh buat lu bodoh kalau lu jenis macam gua yang tak tahu apa apa dan suka nak main hentam jee . Daif lagi hina kan gua part part ney ? Ish ish ish .




 



 




  







Jadi , apa penyelesaiannya sekarang ? Nak gua uninstall ke atau nak gua buang laptop ni ? Ke lu nak gua terajang lu sebagai tanda lepas geram gua ? Mana satu lu nak ? Hah , cepat bilang . Satu , dua , tiga sampai kiamat . HISH . Tak tahu laa nak buat apa dengan software software tu semua . 



>.="




Masa download , ingat hebat sangat boleh guna . Last last , baru sedar yang diri sendiri memang tak boleh pakai . Membazir jee kan ?  
* ececehh , pahadal free lagi percuma .
Tak apalah , biar lah gua frust sorang sorang dalam tandas ni memandangkan lu orang semua pun dua kali lima macam gua . 
* BENCI BENCI BENCI





12 comments:

Afizzat said...

campak laptop 2 mai kat aku..haha

DYLAA said...

haha
BOLEH BELAH !

Afizzat said...

haha kdkut betol..

unisntall aje suma yg xguna 2..tggal photoshop aje jgn buang..sgt useful 4 future usage..
nak tau cara guna??search aje tutorial kat utube..mcm2 bnda owh ble bt..canggih!!

dee sygg said...

HAHAA !
semue pown boleyyy !
((;

DYLAA said...

HAHA

erk ?
ade tuto ek kat youtube ?
hee , thanksyou affizat ,

DYLAA said...

HAHAH
dee sygg ,
kalau tk bole mcm ne ?
hikss

Alia ;) said...

belaja pelan2 yer ;)

DYLAA said...

alia ;

hihi ,
i takut la bile dah belajar .
tapi still tak reti jugak ,

Ooήey™ said...

cuba bljr guna adobe p 3..sangat best if da hebat..
teringin nk bljr cs tp xreti...haahaha

DYLAA said...

ooney ;

tu laa ,
teringin nk ade sifu yg bolee ajar photoshop cs3 .

chiczira said...

pehh, photoshop pon download? mmg respek la same lu. puas sy keliling stu google cri ps, alih2 mintak kt mber je ps tu. mmg best la. hihi~ dwnload mne ps3 tu? yg vers 4 punye ade x? haha. :D

DYLAA said...

chiczira ;

haha ,
tabik springg T_____T

ps3 tu download kat snie
http://rojakstory.blogspot.com/2009/10/portable-photoshop-cs3-extended-untuk.html .

hihi ,
yg ps4 xde laa yunk ,
kalau ade bak laa payung kat snie siket heh ,