Pages

Saturday, March 6, 2010

Budak Baru Belajar







Semalam punya semalam punya semalam punya semalam punya semalam, aku sign up facebook buat kali kedua. Account yang pertama lupa password bah. Jadi apa lagi, aku buad lah account satu lagi. Facebook senang gila nak sign up kan kan kan.









Aku masih baru lagi di facebook. Masih banyak yang aku tak tahu.

 T_____________________T

Hoi budak busuk sekalian, add lahh aku.
dylabudakbaik@yahoo.com 





EARNINGS NUFFNANG AKU TAK UP UP.

SIAPA YANG TAK JENTIK NI HAH. 

SIAPA TAK JENTIK, 

DIA KENA KENTUT BERDARAH

KAHKAH. GELABAH KAU. 

+_______________+





6 comments:

s y i e r a said...

ira nak kate br dlm fb ,
x la bru sgt .
tp jarang on ouh .
xde feel .
haha

Zoul said...

aku nak klik nuff ko .. tapi dier tido.. camner earning nak naik.. he he

ツhʋƨиα ツ said...

hahaha aii bole lupa pass ? haha len kali catittt kat notebook tu haaa letak tajuk SENARAI PASSWORD hahahaha

erkk rasa tak snggup lah nak taip emel tu nak add HAHA *joking* dahh dahh add u :)

errr coffeewalking hikk hikk

DYLAA said...

syiera :

HAHA,
knpe jarang on?
dyla rase fb tak best .
sebab tu dyla pun 2x5 mcm syiera.
+_______________________________________+

DYLAA said...

zoul :

HAHA.
baek punye excuse.

DYLAA said...

HUSNA :

haha,
iye jugak ek?!
buad listing password.
HAHA, tak terfikir pulak.

haha,
comel kan email tu awak?
winkwink.