Pages

Wednesday, April 7, 2010

Transformasi


Nampak sekarang dia sudah bertukar . Nampak tak nampak tak. Cakaplah tak nampak. Pangg. Kalau tak nampak, tak tahulah apa aku nak cakap.
Sah sah rabun macam aku jugak kau ni.



Kesian kan, dah 3 minggu aku privatekan blog ni semata mata nak buat experiment kat blog ni guna modern template. Erk, macam mana nak eja experiment? Bapakkk kau, susah gila bertukar dari classic ke xml template. Berpuluh puluh template aku try, tapi semua tak jadi. Template ni last kopek punya, sumpah aku dah feed up nak edit lagi. Lantaklah, buruk pun buruklah. Janji kau diam tak bagi tahu siapa siapa yang blog aku dah buruk.



Apa pandangan kau kalau aku tukar url blog ke pesawat-kertas.blogspot.com/ atau kau ada idea lain? Sebab aku rasa aku dah bosan dengan url ni. Please pleaseee tolong aku.