Pages

Friday, April 23, 2010

Welcome To University Of X








Tadi tengahari kan masa balik sekolah, aku dapat Sim Card Celcom U.O.X. Mula mula ingat bajet tak nak register, sekali abang tu kata free. Pehh, bodohlah aku kalau tak ambik. HAHA. Suka gila dapat sim card baru. Yelah, dulu aku guna Maxis. Tapi sekarang susah la nak dapat line. 

Kawan kawan aku semua register sekali. Alah senang je register benda tu, just isi borang. Tapi kena make surelah kau ingat no ic kau. Erk, kau orang indon? HAHA, mana aku tahu macam mana kau nak register. 


Dia tulis kalau kita topap RM10 dalam masa 24 jam kita register, kau akan dapat RM10 lagi. Thats means, kau beruntung gila dapat topap RM20 terus. Tapi aku malas nak topap, yelah nombor Maxis pun berkurun aku tak topap, ini nak topap nombor Celcom pulak. Alahai, terima kasih jelah.


Tapi kann. Satu jee aku tak puas hati. Nombor Celcom aku tak comel. Arghhh, sedih betul. 

4 comments:

miya said...

celcom mura kot. best la nnti tiap2 malm non stop byi hp tu. xD


jalan2. heeeee

aisyah.azhar said...

yep.celcom best :)
pegi hulu mane pun ade signal.btw...okay utk plaja.siyes :)
(sb sy gne )

Dyla Duff said...

miya :

haha,
sampai sekarang dyla tak bukak lagi sim card tu.

mira said...

haha . tgk la sapa pkai dulu .