Pages

Saturday, October 31, 2009

Hello Hello ! I'm back !

Hello ! Hello !
I'm back !






Wahh . Gilee potato .* ni tunang kepade gile kentang . HAHAH ! Excited gilee aku post entry neyy . Yelah . Ape taknye , aku tak update belog dalam 2 minggu ! Ciss . Asal lame sangatt . Well , busy u know . HAKHAK . Hmm . Nak cakap apee lagi dowh . Citt . T____T . Penyaket sebab AWAY lame sangat laa ni . Sampai jadi blurr dann blankk . Kedushhh .




Apee ? Suruh story molling pasal skins baru ? *ceh wahh . Uweek . Hmm . Malas laa eden nak ceritee . Sebab aku tau . Skins ni tak lawa . * nangess sambil korek najess hidungg dan ngapp najis hidung tuu . Erkk ? Asal selekeh sangat aku ? T_____T




Sorry yaww kat korang yang rajin kumment kat tagboard aku tuu sebab aku reply kumment korang tu teramat lah lambat . Sorry okehh ? Dann terima kasih lah kat sayang sayang aku yang sudi follow belog neyy semasee ownernye away . Sangat menghargainya yaww . Trimas jugee kat click ADS gua yah . Nanty gua suruh Obama bagi kiss muacks kat kau .
* kenapee mesti Obama yang jadi mangse ?
=.="





Kesiann myspace aku . Kesiann comment aku . Semuee aku tak approve lagi . Nak approve cam nee . Gune mozila leceh . Ergh . Benci kat mozilaa . So next timee , insya Allah aku unline myspace kembali . Agak agak kan . Berapee ratuss laa friend request aku kann . KAHKAH .