Pages

Saturday, November 21, 2009

Gua Suka GUA , Lu Suka ?






Mesti lu orang yang bace or terperasan title gua neyy ,
mesti ada feel nak terajang gua je kan ?
Yelah . Tajuk macam annoying gilaa beruk .
Relaks . Relaks . Gua ada penjelasan untuk title gua .
Dan gua harap lu orang boleh bagi respon pada pertanyaan gua .



Pada yang perasan Kata Ganti Diri ( K . G . D ) yang baru digunakan secara berleluasa dalam blog ney mesti tertanya tanyakan kenapa kenapa ?
Dan mesti lu orang ingat gua kena sawan babi kan bila gua guna GUA LU ?

Yelah , dulu guna KAU AKU .
Sekarang GUA LU pulak . Okey okey . Let me explain first .
Gua tukar Kata Ganti Diri ( K . G . D ) dalam style penulisan blog gua
kerana gua saja saja nak tukar angin . Penegasan disini tukar angin okey ?
Bukan buang angin . Jadi jangan tutup hidung tu .


  • KAU AKU
Dulu , gua guna KAU AKU . Gua bosan . Bosan gua .
Mana mana blog mostly guna KAU AKU .
Jadi , untuk mendatangkan kelainan .
Gua membuad perubahan seperti yang lu orang tau .

Iaitu K . G . D ditukar kepada GUA LU .


  • KENAPA GUA LU ?
Kenapa gua pilih GUA LU untuk tukar K . G . D ? Sebab bila gua bukak dan baca beberapa blog yang gunakan GUA LU , gua jadi enjoy baca .
Walaupun owner yang gunakan GUA LU tu lelaki , tapi bagi gua itu bukan halangan untuk gua .
Kenapa gua tak gunakan I YOU sebab gua rasa gua belum cukup umur
untuk menggunakan K . G . D seumpama begitu .
Begitu juga dengan SAYA KAMU . Bagi gua K . G . D sebegitu rupa hanya sesuai digunakan oleh blogger yang boleh digelar sebagai pak cik , mak cik , cikgu , bapak , opah atau atok .
Sumpah tak sesuai kalau gua gunakan I YOU , SAYA KAMU .



  • KAU KAN ADA NAMA ?
Yes , exactly . Kenapa tak guna nama gua sahaja ?
Tidakkah lu orang rasa K . G . D itu terlampau sopan jika gua gunakan nama gua sebagai K . G . D yang baru .
Bia gua bagi contoh


“ Hari ni DYLAA rasa gembira sangat . Awak tau kenapa DYLAA gembira ? Kerana DYLAA rasa suka hati . Awak nak tau , kenapa DYLAA rasa suka hati ? Sebab DYLAA rasa DYLAA seorang yang suka sukakan hati sendiri . ”


Kau tak rasa selekeh ke ? Simpang malaikat 4 darab 99 !
Gua bukan jenis manusia yang suka berlagak sopan .
Kesimpulannya , nama gua tak sesuai dijadikan K . G . D yang baru .
Cadangan menggunakan nama gua sebagai K . G . D yang baru dibangkang oleh gua sendiri .



Mungkin gua akan tukar angin lagi . Yelah . Angin gua bukan reti duduk diam diam .
Asyik nak bertukar tukar ajee kejeenye .

Siapa tahu lepas ni gua guna K . G . D yang baru iaitu BABY HUBBY pulak kan ?
KAHKAHKAH .

8 comments:

Cik Pieka said...

aiyaa dilaa. i bwu je na tny nape pgl gua/lu . now u da bg penjelesan. so ta jd na tny. haah. keep rockin bebeh :D \m/

DYLAA said...

Cik Pieka ;

ahah
well .
i dah dpt agak dah .
eheh *riak plak .

btw ,
thanxx ade nawaitu nk bertanye .

Budak Malu818 said...

ok aper,gua lu?
huhuhuuh..

Viera said...

haha.
yalah dyla.enjoy gler bila bca entry ni dgn k.g.d yg bru..
keep it up!


nk tnya,dyla ni guna classic template kn?
mna dpt kod utk komen form ni and follower tu?
:)

DYLAA said...

Budak Malu818 ;

eheh .
ok kot .
rase rocka bile gune gua lu .

DYLAA said...

Viera ;

ehhe .
thanxx dear /

yup dylaa gne classic temptlate .
yg comment dyla dapat kat http://www.raracandyfloss.com/ .

yg followers tuh dpt kat http://duniaku-kawanku.blogspot.com/ .

check out (:

Viera said...

ok,tengggs wehh share mklumat..
:)

DYLAA said...

Viera ;

ur welcome dear .