Pages

Friday, January 15, 2010

21 Guns New Version .








Kalau korang pernah dengar lagu Green Day - 21 Guns (Official Video) versi lama punya , gua suree punyalah lu suka lagu ney . And for your information jugak , lagu ney dari album Green Day yang berjudul 21st Century Breakdown .



Bagi gua , 21 guns versi baru ney yang telah diubah rentaknya sedikit dari melodi asal lebih sedap berbanding nyanyian solo Green Day . Lagu ni ada versi yang baru , dan susunan muziknya lebih mantap . Rugi kalau tak download hoi lagu ney kat
Green Day feat. American Idiot Cast - 21 Guns.mp3 .



Berjudul 21 guns juga tetapi dinyanyikan secara berduet oleh Green Day feat. American Idiot Cast . Tak caya sedap ? Nah , hamek ney linknye 21 Guns - Green Day Ft. American Idiot Musical cast . Dengarlah puas puas . Sampai pekak pun takpee .
Kalau dah memang pekak , macam manee nak dengar ekk . Astaga .







Greenday.com adalah sebuah band yang berkonsepkan hard rock . Green day pernah dilanda gosip gara gara judul lagu yang agak keterlaluan . Walaupun sudah beberapa kali green day dilanda gosip yang hebat , gua percayaa yang peminat green day takkan cepat berubah hati . Dan , gua jugee salah sorang peminat green day .


Hebat kan green day sampai gua pun boleh minat band diorang ? Lu jangan macam macam . Bukan calang calang orang yang boleh gua minat . HAHA . Ayat tak boleh blah habes hoi .



Nota busuk ;


Gua sibuk lately neyy , so sumpah jarang updated belog ney . Well , kata form 3 . Kenalah tunjuk rajen siket , kan nak PMR enn ? Banyak gua kena korbankan tahun ni , contohnyee :


  1. kurangkan masa onlinee
  2. kurangkan texting
  3. dan kurangkan segala galanya yang tak patut .



Ish ish , tengok . Kesian kan kami para tingkatan 3 . Hehh so kalau gua tak rep comment lu orang tu , thats means gua gilaa busy laa tu . Gua cuma nak wasiatkan kat para pelawat belog gua ney . Silaa rajen rajen kan tangan tu jentik nuffnang gua okey kawan ? Kata 1 Malaysia kan ? Heh chow !


6 comments:

✖Mizz Yasmin✖ said...

I've heard of the new version too but not that nice.
Best lagi yang lame.

Try and limit your time like, hari Ahad, you get your blog business done.
Tetapkan 1 hari.
That's what I did.
Good luck though.

~cik lala kismis~ said...

lala pon suke lg 21 guns tuh...
bezz gler lgu tuh...
mmg syok abes kalo dgr...

DYLAA said...

heh ,terpulanglah .
telinga masing masing kan yasmin .

hurm ,
kalau 1 hari je maybe tk ckop kot .
tk pe ,
dyla try (:

DYLAA said...

hehe ,
tu la .
bestkan .

Hakim Hakemo's said...

haha.
betul2!

.shin. said...

green day stylo weyh.
punk