Pages

Tuesday, January 26, 2010

Pantun Comel .




Hoi , title tak boleh blah wey . Nak jugak tu tajuk yang meletop letop .
Walhal , title tak ada kena mengena pun dengan isi kandungan .
Kawan kawan yang rajin updated belog sekalian ,
hari ney gua dengan riaknye nak sharing something yang comel .
Wah , comel ke ? Comel laa sangat .



Nak tahu tak ? Nak tak ? Ape tak nak ?
Huh lu penah rasa makan nasi guna berus gigi tak ?
Tergamak lu cakap tak nak . Sobs .
Sebelum tu , lu perasan tak belog gua just updated
sekali jee masee last week ? Huh haram jadah .
Gilaa punya pemalas gua , sepak gua sikit biaar kasi rajin semula .



Okey , berbalik pada niat asal .
Ceh , bunyi macam dah menyimpang jauh sangat je kan ?
Winkwink . Last week , gua ada jumpa helaian kertas
yang gua tak tahu siape tuan tanahnye .
Belek punya belek , gua jumpa pantun 2 kerat dengan pantun 4 kerat
yang sungguh comel gamaknye . Comel laa kot ?



Mungkin ada yang dah tahu , tapi tak kesahlah .
Gua tetap nak sharing jugak untuk yang tak tahu .







Kingkong pengsan dicium unta ,
Beruk tayang bulu dada ,
Orang di rindu tak ingat kita ,
Buat apa kita nak ingat dia .


: Heh , comel bukan ? Sesuai sangat untuk teruna dan dara .
Adorable .








Ikan tenggiri , ikan yu ,
Jaga diri , i love you .



: So sweet , kan bagus kalau ada orang yang cakap 
kat gua macam ney tiap tiap hari .
Heh , i love you too lah . Ngeh ngeh .



Nampak . Ada yang dah mula copy paste pantun tadi tu .
HAHA . Buat apee tuh heh , dah mintak izin tuan tanah belum hoi . HUHA .
Tak apa , tak apa . Benda comel macam tu , siapa yang tak nak kan ?
By the way , Al - Fatihah untuk Sultan Iskandar .
Assalamuailaikum .


9 comments:

Fatin Ashifa Roslan said...

“ Ikan tenggiri , ikan yu ,
Jaga diri , i love you . ”

Kata kata ni comil x)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

mmg sweet..

Farihah Ahmad said...

HAHA. Cumil bule tahan le tu.

ema.razali said...

comeyyy gila gila pantun ni . hahha ! aq amekk , aq amekk ! nak bg kat mamat sekor . bhahaha ! (:

Izz said...

awww
sgt comel la dear.=)

DYLAA said...

fatin ;

haha ,
tau xpe ,
dyla suke ayat tu .

DYLAA said...

ema ;


haha .
ameklah !

Syera Serabut said...

Pantun terbaek punye wok :D

DYLAA said...

syera ;

haha ,
ye ye wok .
baek punyee .