Pages

Thursday, January 21, 2010

Takwim Peperiksaan Malaysia .



Weh weh , amek perhatian budak budak PMR hoi .
Jom jom check out bila kita nak amek PMR ney .
Buad yang malas nak belajar , okey tunggu .
Kejap lagi gua hempuk lu , jangan lari woi !








Pertama sekali , gua tak tau laa yang tarikh ni confirm ke tak . Papehal , lu boleh google je okey . Memandang ramai yang tanya gua bilaa tarikh pmr masa gua buad entri tentang pmr hari tu , jadi gua buad keputusan nak kongsi bila tarikh keramat neyy . Nak tahu tak ? Jom jom . Sila silaa scroll ke bawah .



  • Penilaian Menengah Rendah (PMR) - Jadual
Ujian Bertulis >> 5 – 12 Oktober 2010



Gua taknak lah tulis tentang pmr jee enn memandangkan gua kan baik hati plus plus . Heh jadi gua nak listkan jugak lah tarikh peperiksaan besar punye yang selain pmr . Cepat cepat amek pen dengan kertas . Dah amek ? Okey bagus , then tulis cantik cantik lepas tu tampal kat pintu tandas . Biar lu sedar diri siket taun ney tak boleh honeymoon heh .


  • Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR)
Ujian Bertulis >> 21 – 23 September 2010


  • Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) - Jadual
Amali >> belum diumumkan
Ulangan >> 22 – 23 Jun 2010
Ujian Bertulis >> 22 November – 16 Disember 201



  • Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) - Jadual

Ujian Lisan >> 12 – 23 Julai 2010
Ujian Bertulis >> 18 – 27 Oktober 2010


  • Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) - Jadual

Ujian Lisan >> September 2010
Ujian Bertulis >> November – Disember 2010



* Tertakhluk kepada perubahan . Terima kasih .


sumber : beliamuda.com


7 comments:

Cik Pieka said...

perghh wa spm la we. so bulan oktober wa nye paper. lu punye bile plak ? *dyla pkir, u je sorg gangster. pieka un gengster gk. haha

DYLAA said...

haha wei ,
gua bulan 10 la wei .
bapak cuak siot .

haha ,
well .

cikTi said...

ni yg jaman bila ni dik

yuka said...

ello sis kenapa jadual tu yang last year punya?

DYLAA said...

huakkaa ,
silap silap ,
mate tak nampak pulak die tulis 2009 .
hikk ,
sorry sorry ,
da update tarikh tu btw .

hehe ,
tenks inform ,

✖Mizz Yasmin✖ said...

Wah!
bgus2!
tk pyah cri.
:)

DYLAA said...

hehe ,
trimas ,