Pages

Sunday, May 15, 2011

Event Hot! Digi Live K-POP 2AM!

Selamat petang! Aku yang masih bersarungkan baju sekolah menaip entri untuk hari ini dengan riang gembira sekali sambil berdendangkan lagu Heart to heart nyanyian 4 Minute! Aku peminat tegar KPOP! I LOIKE <3

Ni nak cerita ni, cecite cecite. Jeng jeng jeng. Tadi aku bukak laman web era.fm untuk tengok carta A-pop era, lepastu kan aku nampak benda kuning versi banner dekat sidebar laman web era.fm. Nak tau apa aku jumpa! Hah tak payah ngahde ngahde nak teka, mesti kau dah tahu kan, yelah dah jelas jelas terpampang kat tajuk atas tu kan.

Weh gila weh, 2AM nak datang Malaysia. Tapi kenapa 2AM, aku sukakan 2AM tetapi
aku cintakan 2PM
Apa yang kau kena tahu pasal event ni ialah cara cara mendapat tiket! Bagus, memang bagus ! Digi buat event ni 21 Mei iaitu masa yang sangat bijak untuk lepaskan tekanan selepas periksa yang gila gaban membuat rambut aku semua nak gugur. Kalau rambut aku gugur, bak kata wahida pulak bulu ketiak gugur. Haha seghabai aku ni mention bulu ketiak dalam blog =.=''


Event : DiGi Live KPOP 2AM
Masa : 6 petang, 21 Mei 2011
Tempat : Wisma MCA, Jalan Ampang 

Nak tahu macam nak dapat tiket?
Apa yang kau cuma perlu buat cuma skrol ke bawah dan baca sendiri!
Adehh penat besor kecikkan gambar bawah ni tapi dia tak muat, hah pandai pandai lah ye tekan untuk pembesaran berkali-kali ganda. Karang terjojol pulak mata kalau baca tak besarkan. Selain tu ada jugak information lain yang korang kena tahu, untuk pas showcase.


Kalau nak tahu, 2AM ni merupakan salah satu boy band dari Korea yang super best! 2AM ni lain dari yang lain, dia tak macam boy band yang selalu kau tengok. Selalu kau tengok boy band yang menari gila super menawan hati wanita kau tu kan *macam aku laa tu. Kekkeeke. 2AM ni kumpulan ballad, bukan menari ballad tu haih cepukk kang. Diorang kumpulan yang nyanyi lagu mendayu-dayu dan sangat sangat menyentuh hati wanita kau tu kan *aku pun kekkeakek. Cubalah dengar lagu diorang macam lagu I did wrong, Even I die I can't go away dan You wouldn't anwer my call. Aku gerenti gila kau akan suka, believe me. Believe!




Ahli kumpulan 2AM pun tak ramai, cuma 4 orang aje. Tapi kan, kenapa DiGi bawak 2AM je kan. Alang-alang nak buad showcase, bawaklah 2PM sekali. Uwaaa. Kenapa tak bawak 2PM. Kesian 2PM, tercicir agaknya kan. Ish ish.



'' Ada sesiapa datin atau datuk mahupun anak raja yang
mahu terbangkan kami dari Korea untuk cik fadie?
Saranghaeyo Cik Fadie ~''

3 comments:

Cik Mira said...

ngeh ngeh ngeh kte tak minat group2 korean ni. kalo cite kte layan la ;D

Cahya Qasehnya said...

Pergh.Peminat tegar habis. :)

cik aletheea : said...

hensemnye..hensemnye..hensemnye...